Samen.tegen kanker

vzw OK/ Ontmoeting en Ontspanning tijdens en na kanker

Je kreeg net de stempel 'kanker', 'Wat nu ?' is je grootste bekommernis,
iedereen vind dat je er goed uitziet maar jij weet beter, je wordt geleefd.
Tijd om je leven zelf terug in handen te nemen ! Contact met lotgenoten, iets voor jou ?
Samen sporten en bewegen, niemand die jou met een scheef oog bekijkt omdat het bij jou minder goed gaat, luisteren en steun halen uit verhalen van lotgenoten die er terug staan in het leven ondanks die stempel,
een luisterend oor, een goed gesprek, naar huis gaan met het gevoel 't was tof, ik heb een leuke tijd beleefd,
batterij terug opgeladen.
Als VZW brengen wij mensen samen die vechten en die het gevecht gewonnen hebben. Wij organiseren omnisport, aquagym, yoga, wandelingen, welness, creanamiddagen, uitstappen voor patiënten en hun partner. Je vindt ons in de regIo Izegem, Roeselare en Waregem

Waar staan wij voor?

Geplande activiteiten

Wat?

Wat doen we?

Een vereniging voor mensen tijdens en na kanker

Waarom?

Waarom?

Omdat mensen met kanker nood hebben aan lotgenotencontact en beweging

Hoe?

Onze aanpak?

Via laagdrempelige ontspannings- en bewegingsmomenten

Wie?

Wie zijn wij?

Een groep vrijwilligers, die de werking garanderen, dankzij onze sponsors

+

Ok waregem gaat op di 14 april naar de koninklijke villa in oostende

Tuesday 14 April 2020

+

Oostende Koerse , een namiddag echt genieten aan Zee

Monday 06 July 2020

Alle activiteiten

Laatste nieuws

Wij zagen Gent en Gent zag ons... met OK Izegem

Aangekomen met de trein, begon onze zoektocht-wandeling in de St-Jacobsbuurt, zonder Gentse feesten, maar met brocante- en vlooienmarkt. Vonden we daar de juiste antieke broche? 

Op de vrijdagmarkt ontmoetten we 'Jacob van Artevelde' en het Bond Moyson-gebouw met zijn art-nouveau elementen, maar ook het Nederlands-Vlaams poëziehuis, waar we genoten van de leuke retro-postkaarten.

Het oude snoephuis Temmerman lieten we natuurlijk niet links liggen, net als het grote kanon Dulle Griet. Hier viel de beslissende vraag om één groep tot winnaar te kunnen uitroepen????????????.

Na een lungo, cappuccino, latte of chocolademelk verkenden we de ' Turkse' Sleepstraat met zijn dito voedings-, stoffen- en feestkledijwinkels. Het was een ontdekking! We leerden er zowaar Turks spreken, met dank aan de bewoners.

Na onze lunch in de Soup-lounge namen we aan het Gravensteen de tram richting 'thee'. We leerden heel wat bij, proefden veel soorten thee, met ons zonder extra hapje. We voelden er ons precies 'samen thuis op thee-visite'. Van een verwennamiddag gesproken.

Blijkbaar was het een dag voor herhaling vatbaar! Zie foto's 

2019-09-14 00:00

Bezoek Lobster Fisch 9 Juli

2019-07-09

Heerlijke namiddag beleefd in Oostende!

Oprechte dank aan Jean-Piere en zijn lieve vrouw,

Het was een onvergetelijk avontuur in Oostende, nieuwe beleving en we zijn super goed ontvangen van onze voorzitter Jean-Piere en zijn lieve vrouw, eerst kregen we een rondleiding,  mooie zitplaatsen, eten en drank in overvloed en vooral veel mooie koersen gezien een nieuwe ervaring ,even de geldbeugel geopend om een gokje te wagen, kortom het was perfect. Iedereen heeft genoten en we zijn allen tevreden naar huis vertrokken.

Oprechte dank.

2019-07-02

Escape Games Afd Izegem

Afgelopen vrijdag 29/09 hebben we met enkele mensen van afdeling Izegem proberen te ontsnappen uit Area 56 in Kortrijk.

Door het oplossen van diverse raadsels konden we naar het volgende mysterie - we zijn er helaas niet zelf uitgeraakt, men heeft ons na één uur moeten evacueren. Wel heel plezante activiteit welke vooral inspeelt op de teamspirit. 

 

2017-09-29

10 jarige bestaan vzw ontmoeting en ontspanning na en tijdens kanker

VZW OK blaast tien kaarsjes uit 

VZW ok, wat staat voor Ontmoeting Ontspanning Kanker, is tien jaar jong. 

De VZW werd opgericht door Eungeen Carrette die op z'n 86ste verjaardag nog steeds voorzitter is. Op vandaag is de VZW actief vanuit Roeselare, Izegem, Waregem en Oostende. De vereniging brengt mensen samen die vechten tegen kanker en  mensen die het gevecht gewonnen hebben. Ze organiseren omnisport, aquagym, yoga, wandelingen, wellness, creanamiddagen en uitstappen voor patiënten en hun partner. 

2017-02-18

DAGUITSTAP NAAR FRANS-VLAANDEREN ZONDAG 20 NOVEMBER 2016

DAGUITSTAP NAAR FRANS-VLAANDEREN ZONDAG 20 NOVEMBER 2016 

Ook dit jaar trekken we opnieuw naar Flêtre ( deelgemeente van Vleteren) om het TONEELstuk bij te wonen, gebracht door Flor Barbry's Volkstoneel van Frans-Vlaanderen.

PROGRAMMA:

* Afspraak om 11u aan Frunpark te Izegem of om 11u15 aan de Hallen van Roeselare

* vertrek met de bus naar " La Mairie", route nationale 640 in Flêtre waar we vorig jaar uitgebreid hebben getafeld.

* 16u30 bijwonen van toneelstuk " de Paradijsvogel" in de gemeentelijke feestzaal, na de vertoning is er een bol ajuinsoep en belegde sandwich.

* verwachte aankomst Roeselare 21u , Izegem 21u15.

 

PRIJS : 35 € voor leden (dit is voor lotgenoten en partners) – 55 € voor niet-leden INSCHRIJVEN : Gelieve in te schrijven via mail: roeselare@samen-na-kanker.be of telefonisch op 0488/44 00 04 (Patricia David) en daarna over te schrijven op rekening nummer van vzw O.K. BE62 3751 0081 0361 mét opgave van uw naam + de opstapplaats “Izegem” of “Roeselare”.Uw betaling geldt als inschrijving! Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt !

 

 

2016-11-20

Alle sponsors

© Samen Na Kanker 2020 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement