alle

aangename barbecuenamiddag op renbaan Oostende

wandeling om en rond Wallemote

OK Waregem genomineerd als gezondste organisatie van Waregem

historiek

er op uit

Afdeling Izegem

Afdeling Roeselare

Afdeling Waregem

Nieuwsbrieven

Persartikelen

Recente berichten

Ok Waregem krijgt financiële steun van Friends4You en lekkernij van richting "zorg en welzijn" Hemelvaartinstituut Waregem

Dinsdag ll. 19/10/2021, in de week van de kanker, kregen we bezoek van de klas "zorg en welzijn" van Hemelvaartinstituut. Ze bezorgden ons lekkere koekjes met een opbeurende boodschap.

en onze kas zorgde voor een hartverwarmend, hoopvol lichtje.

En als kers op de taart, kregen we via Luc, de man van Marijke Maes, een gift aangeboden van Friends4You. een mooi artikel en foto werden professioneel vastgelegd door hun zoon Levi en is te lezen in de krant van West-Vlaanderen editie Kortrijk van vandaag. Hierbij de digitale versie.

Marijke, Luc, Levi en Friends4You : een dikke dankjewel !

Ok Waregem krijgt financiële steun van Friends4You en lekkernij van richting "zorg en welzijn" Hemelvaartinstituut Waregem

foto koekjes  op dag van de kanker 

Ok Waregem krijgt financiële steun van Friends4You en lekkernij van richting "zorg en welzijn" Hemelvaartinstituut Waregem

foto kaars op dag van de kanker

2021-10-22 00:00:00

OK Waregem in lock down

Vrienden zijn samen als ze gescheiden zijn

Vrienden zijn net als sterren

Je ziet ze niet altijd maar

weet dat ze er altijd  voor je zijn

2020-04-08

Ok Waregem in tijden van Corona

Ook in tijden van Corona blijven we actief. 

Onze yoga lerares Petra verzorgt wekelijks op zondag haar Yoga met Petra lockdown

En dankzij de Pasen -workshopbox van bloemenateljee Daisy en haar kundige uitleg via videostream konden we een mooi paasbloemstuk maken

Hou het verder gezond

2020-04-04

ok waregem houdt van aquagym

ok waregem in de ban van.......

2020-02-04

Ok waregem houdt van yoga

Ok waregem in de ban van.....

2020-02-04

Wij zagen Gent en Gent zag ons... met OK Izegem

Aangekomen met de trein, begon onze zoektocht-wandeling in de St-Jacobsbuurt, zonder Gentse feesten, maar met brocante- en vlooienmarkt. Vonden we daar de juiste antieke broche? 

Op de vrijdagmarkt ontmoetten we 'Jacob van Artevelde' en het Bond Moyson-gebouw met zijn art-nouveau elementen, maar ook het Nederlands-Vlaams poëziehuis, waar we genoten van de leuke retro-postkaarten.

Het oude snoephuis Temmerman lieten we natuurlijk niet links liggen, net als het grote kanon Dulle Griet. Hier viel de beslissende vraag om één groep tot winnaar te kunnen uitroepen????????????.

Na een lungo, cappuccino, latte of chocolademelk verkenden we de ' Turkse' Sleepstraat met zijn dito voedings-, stoffen- en feestkledijwinkels. Het was een ontdekking! We leerden er zowaar Turks spreken, met dank aan de bewoners.

Na onze lunch in de Soup-lounge namen we aan het Gravensteen de tram richting 'thee'. We leerden heel wat bij, proefden veel soorten thee, met ons zonder extra hapje. We voelden er ons precies 'samen thuis op thee-visite'. Van een verwennamiddag gesproken.

Blijkbaar was het een dag voor herhaling vatbaar! Zie foto's 

2019-09-14 00:00

Alle sponsors

© Samen Na Kanker 2022 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement